Kökény Attila megmutatta a kameráknak a helyet, ahol felnőtt

F. B. | 2024. Augusztus 26.
Az énekes az első vendége az Adom a napom legújabb évadának.

Az Adom a napom új évadának első vendége Kökény Attila volt, aki sok egyéb mellett mesélt arról is, hogy milyen volt a gyerekkora.

Fotó: TV2

Nagyon rossz kisfiú voltam. Gyakorlatilag minden testrészem el volt törve. Hál’ Istennek a gyerekeim nem ütöttek rám. Nekem mindkét lábam el volt törve, a fejem be volt törve, a kezem, szétnyílt a két lábam… Szerintem az én gyerekeim nem tudnak fára mászni.. Valószínűleg. Nekem nem volt olyan fa, amire nem mentem fel. Estem is le, letört alattam…Minden… – árulta el az énekes, aki nem tagadta, hogy volt olyan is, amikor cseresznyét lopott.

– árulta el Attila, aki mindezt aközben árulta el, hogy körbevezette a stream nézőit a helyen, ahol felnőtt.

“Ma be kell íratni egy gyereket sportolni ahhoz, hogy mozogjon. Minket nem kellett. Mindent csináltunk. Azért imádtam a lakótelepet, mert nagyon sokan voltunk!” – tette hozzá.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Kökény Attila, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version