Leváltották Nagy Rékát, Szabó Zsófi lesz a Sztárban Sztár All Stars online riportere: íme a reakció

F. B. | 2024. Augusztus 28.
Igazi sztárparádéval várja a nézőket az ország legnagyobb házibulija, ráadásul nem csak a zsűri tagjai, hanem az online tér is megújul!

Augusztus 27-én tartották meg a Sztárban Sztár All Stars sajtótájékoztatóját, ahol sok egyéb mellett kiderültek azoknak a sztárversenyzőknek a nevei is, akik megmérkőznek egymással az idei évadban. Nagy nevetésekből és megdöbbentő pillanatokból biztosan nem lesz hiány az őj évadban sem, hiszen rengeteg aranytorkú énekes és énekesnő küzd majd meg azért, hogy övék legyen az a dicsőség, amit a különleges évad megnyerése jelent.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Tilla a TV2Play oldalán is visszanézhető eseményen elárulta, hogy habár az elmúlt évadokban Nagy Réka volt az online riporter, most nem vele találkozhatnak majd a nézők, a csatorna ugyanis leváltotta őt Szabó Zsófira a jubileumi évadban. Azt nem tudni, hogy vajon Réka mit szól ehhez a döntéshez, azt azonban lehet tudni, hogy Zsófi hogyan fogadta a felkérést és hogyan érez az új kihívás iránt, ugyanis ő maga mesélte el a Sztárban Sztár All Stars exkluzív eseményén.

„Nagyon örülök, hogy ehhez a csapathoz tartozhatok és hogy hétről-hétre együtt leszek veletek, mindenkinek sok sikert kívánok!” – kezdett bele Zsófi a gondolataiba, aki nagyon örült annak, hogy végre Tillával is együtt dolgozhat.

Fantasztikus nevek vannak, így egészen biztos vagyok benne, hogy fantasztikus produkcióknak leszünk a szem és fültanúi. Illetve hát ez egy tök jó buli, tehát ki ne akarna ebben részt venni? Így amikor megkérdezték, hogy szeretnék-e részt venni benne, akkor azt mondtam, hogy természetesen.

Exit mobile version