Vérfagyasztó részleteket árult el motorbalesetéről Thuróczy Szabolcs

F. B. | 2024. Augusztus 29.
Két komoly balesete is volt a színésznek, melyek után a családja megtiltotta számára, hogy robogót vezessen, pedig nagyon szeretett azzal járni.

Thuróczy Szabolcs az Adom a napom legújabb epizódjának vendége, aki a streamvideóban arról mesélt a nézőknek, hogy miért nem engedi családja motorra ülni. Mint mondta, többször is volt már balesete, így azóta megtiltották számára, hogy robogózzon. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Nagyon szerettem, több évig csináltam, de ez egy veszélyes műfaj itt Budapesten. Egyszer kijött elém egy hölgy a buszsávban és belerohantam a hátsó ablakba. El is ájultam. Még felálltam, valamit akartam mondani, de összeestem. Ekkor Orsival 8 hónapos terhes volt az Andi. Azzal hívták fel, hogy jöjjön és szedje össze a motor darabjait. Azt sem tudta, hogy egy növény leszek-e amikor bemegy a kórházba, vagy az agyam sérült-e vagy nem.

– árulta el a vérfagyasztó részleteket.

Hogy milyen sérüléseket szerzett pontosan a baleset során és milyen balesetei voltak még, arról az Adom a napom videójában mesélt: 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Thuróczy Szabolcs, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version