Megjelentek a túlhajszoltság tünetei Thuróczy Szabolcson

F. B. | 2024. Augusztus 30.
Pörög az élet a színésszel, aki Geszti Péter elmondása szerint annyira el van sokszor foglalva, hogy azt sem tudja, hogy éppen merre kell rohannia.

Az Adom a napom negyedik évadának első hetén Thuróczy Szabolcs is Geszti Péter vendége volt. A színész kendőzetlen őszinteséggel mesélt a műsorvezetőnek arról, hogy bizony most egy húzósabb időszakát éli az életének, de nagyon élvezi a pörgést annak ellenére is, hogy sokszor úgy érzi, nincs is a saját testében.

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

“Ez veszélyes, voltak is tünetek, de azért azt gondolom, hogy jelen pillanatban nem tudok mit csinálni. Biztos, hogy lesznek nyugodtabb időszakok, mert vannak ilyenek is. De most annyi töménység és jó dolog van, hogy azt sem tudom melyik ujjamat harapjam meg. Nem tudom azt mondani, hogy ezt nem csinálom vagy azt nem csinálom…” – magyarázta Thuróczy Szabolcs, aki szerint helyzetét az is nehezíti, hogy a társulata az előadásokból él, így nem érdemes lemondani vagy csökkenteni azokat. 

Az őszinte beszélgetés az alábbi videóra kattintva tekinthető meg: 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Majoros Péter, Majka, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version