Megváltoztatta agydaganata: „Sokkal jobban szeretem ezt a Keresztes Ildikót”

F. B. | 2024. Augusztus 30.
Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel mesélt Geszti Péternek arról, hogy sokkal jobban szereti önmagát azóta, amióta jobban odafigyel önmagára.

Az Adom a napom negyedik évadának első hetén Keresztes Ildikó is odaadta egy napját Geszti Péternek. A nap folyamán bár már beszélt arról a stream alatt az énekesnő, hogy új életszemlélettel éli az életét a betegsége után, azonban az esti adásban ki is fejtette a műsorvezetőnek, hogy milyen változtatásokat eszközölt az életében. 

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Keresztes Ildikó megvallotta, hogy agydaganata után már nem hagyja úgy kizsigerelni és széthajtani magát, mint korábban. 

“Próbálom tartani a saját életemnek az árbocát, ameddig csak lehet. Te is tudod, hogy ez milyen szakma. Ha én most úgy döntöttem, hogy visszajövök – mert igazából kihúzhattam volna jövő februárig, mert akkor telik le az egy év -, akkor nekem kutya kötelességem, ha aláírtam három vagy négy szerződést alkalmazkodni.”

Persze sokkal jobban odafigyelek arra, hogy hogy eszem, hogy alszom, amennyire lehet. És ebből a kishitűségből is ami bennem van próbálok visszavenni. Mert ez addig áldásos, amíg az ember nem száll el magától. De ha az ember túlzottan kishitű, akkor ebben is át tud esni a ló másik oldalára és az ugyanúgy hátráltatja a te jó teljesítményedet vagy az életedet… Sokkal jobban vagyok, sokkal jobban szeretem ezt a Keresztes Ildikót.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Majoros Péter, Majka, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version