Őrületes program követte Curtis és Barnai Judit eljegyzését

F. B. | 2024. Augusztus 30.
A kézilabdázó el sem tudta dönteni, hogy a Justin Timberlake koncert volt-e a királyabb, vagy a lánykérés a napjuk során.

A tegnapi nap folyamán már mi is hírt adtunk róla, hogy Curtis és Barnai Judit eljegyezték egymást. A nagy pillanatra Koppenhágában került sor, az egyik leghíresebb nevezetességnél. A jegyespár pár fotót is közölt a nagy pillanatról. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy tűnik, a rapper és szerelme utazása a lánykéréssel még nem ért véget, ugyanis közösségi oldalaik tanúsága szerint elmentek egy Justin Timberlake koncertre is a nagy pillanat után. Judie és Curtis összeillő szerelésben érkeztek a koncertre, ami teljesen magával ragadta őket. 

“Irány Justin Timberlake koncertre!” – írták közös fotójukhoz.

Később egy újabb fotót is feltöltött közösségi oldalára a büszke menyasszony, aki bevallotta, olyannyira tetszett neki a koncert, hogy nem is tudja eldönteni, hogy a napjuk melyik része volt a legjobb.

Na szóval az a helyzet hogy itt még a koncert előtt 3 órával ültem amikor is nem tudtam ÉLETEM LEGNAGYOBB KONCERTJE LESZ AZ ESTE, megkoronázva az eljegyzésünk napját. Annyit mondtam Székinek ne haragudj de nem tudom eldönteni melyik volt a legkirályabb az hogy megkérted a kezem vagy a koncert!

– írta posztjához.

Exit mobile version