Reviczky Gábor a kemoterápiáról: „A csontrák miatt vállaltam… mert annál szörnyűbb halál nincs”

F. B. | 2024. Augusztus 30.
A színész, aki jelenleg úgy él, mintha mi sem történt volna, őszintén vallott arról, hogy mi a véleménye a kemoterápiás kezelésről és rá milyen hatással volt.

Tavaly év elején diagnosztizáltak Reviczky Gábornál rosszindulatú daganatot, később pedig kiderült, hogy sajnos több áttétet is képzett már a daganat a legendás színész szervezetében. A színész jelenleg is műtétre vár, azonban újra dolgozik, bár jelenleg is erős gyógyszereket szed. Azt is elárulta, hogy nem jár kezelésekre, „de ezt nem szabad tudniuk az orvosoknak”. Megjegyezte: szerinte meggyógyult a rákból. 

Fotó: Schumy Csaba

A színész hat kemoterápiás kezelésen van túl, amelyek eléggé megviselték a szervezetét. Egy ideig az ájulási rohamai miatt vezetni sem tudott. Azt mondta, ezért nem is vállalna be több kemót – írta meg a Blikk

Ez nem egy egészséges dolog, nem vállalnék be többet. Így is csak azért vállaltam be, mert ugye, a PET-CT-met megszínezték, hogy lássam, csontrákom is volt. Háromféle rákom volt, és a csontrák miatt vállaltam… mert annál szörnyűbb halál nincs.

– mondta a színész, akinek az utóbbi időben sikerült egy kicsit magára szednie: 

“Most híztam két és fél kilót, alig bírom begombolni a 31-es nadrágot, már a 32-est kell viselnem, mert megjött az étvágyam!” – árulta el, ahogyan azt is, hogy el sem tudja képzelni, hogy ne dolgozzon. Igaz, a betegség és a gyógyszerek miatt ez erősen ki is fárasztja őt.

“Nagyon várom a szabadnapokat. Szinte egész nap nagyon sokat fekszem, mert csak úgy tudom magam kipihenni. Volt, hogy nyugágyakat hoztak, bár szerintem illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija, Szlovákiában már elképzelhetetlen, hogy ne így legyen, nálunk még a nyugágy a divat. Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, de akkor elég húsz perc és már megyünk tovább” – mondta a színész.

Exit mobile version