Noszály Sándor nyerte a Sztárbox nehézsúlyú meccsét

CS.Á. | 2024. Szeptember 01.
Óriási várakozás előzte meg a mérkőzést, mindezt pedig tovább fokozta, hogy az utolsó pillanatig rejtély volt, ki lép Noszály ellen este a ringbe a sérülés miatt visszalépő Henry Kettner helyett.

A Sztárbox idei évadának nehézsúlyú versenyzői közül Henry Kettnernek komoly sérülés miatt vissza kellett lépnie, a csatorna pedig egészen a mai összecsapás előtti percekig titokban tartotta, ki fog a helyére lépni, ki lesz, aki felveszi a kesztyűt vasárnap este Noszály Sándor ellen.

Pribelszki Norbi rapper, a Barátok közt korábbi szereplője lett a profi teniszező ellenfele, aki a meccs előtt beavatta a közönséget, hogy ő maga is hónapokig készült, akárcsak a többiek, és már most rengeteget köszönhet ennek a sportnak, mely mentálisan és testileg is sokat adott neki. Új barátokat is szerzett általa, mint mondta, és bár van benne drukk, nem fél semmitől, hanem mindent bele fog adni.

A mérkőzésre Henry Kettner is ellátogatott, aki elmondta, nagyon rosszul érinti, hogy több hónap felkészülése után éppen a csúcspont marad el most számára, de reméli, jövőre ringbe szállhat, addig pedig a mai napon Noszály Sándornak drukkol majd.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Noszály elmesélte, hogy bár soha nem próbálta a bokszot, nagyon szerette és rendszeresen nézte korábban is, kondíciója pedig eleinte jóval gyengébb volt, mint versenyzői múltja alatt, fokozatosan kellett újra felépítenie azt. Tisztában van vele, hogy muszáj keménynek lennie, és sokat jelent számára összhang, mely kialakult közte és edzője között. Előnyének az ellenfelével szembeni több mint 20 év korkülönbségnek elsősorban a rutint vélte, és áldottnak érezte, hogy részt vehet egy ilyen versenyben.

Kemény ütésekkel, kiegyenlítetten vitték a versenyzők a küzdelmet, a 3. menet pedig már több fordulatot is tartogatott. Norbi a kiütés határára került, majd erőre kapott és a padlóra küldte a teniszezőt, aki szinte azonnal fel is állt onnan. Mindkettőjük fáradtsága jól látható volt azonban, az utolsó másodpercek már egyértelműen és persze érthető módon elsősorban a túlélésről szólt.

Végül egyhangú pontozással Noszály Sándor nyerte a találkozót. “Óriásit küzdöttünk. A szívem vitt. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek!” – mondta el érzéseit Sándor, megköszönve felkészítőinek a közös munkát.

Exit mobile version