Ázsia Expressz: eddig ők tarolnak

nlc | 2024. Szeptember 02.
Hétvégén elstartolt az Ázsia Expressz, most végre azt is tudni, hogy kik a legesélyesebbek.

A Bors arról kérdezte az olvasóit, hogy kik a legszimpatikusabb játékosok az idei Ázsia Expresszben, akiket a legesélyesebbnek is tartanak a végső győzelemre. „A tuti befutó a TV2 két műsorvezetője, a rangidős Till Attila és Stohl András párosa lett, a legtöbben az ő nevüket emlegették” – írta a lap.

Tilla, akit hamarosan a Megasztárban is láthatunk, még a műsor előtt úgy nyilatkozott, hogy: „Nem fogunk veszekedni, de lehet, hogy nem mindig leszünk ügyesek”.

Nagyon valószínű, hogy ez az ügyetlenkedés, na meg a folyamatos jókedv és az, hogy önmagukon is tudnak nevetni, annyira szimpatikus a nézők számára.

Stohl András Tilla (fotó: FotoCentral)

Tilla még a kaland előtt azt is mondta, hogy egyáltalán nem tart a műsor kihívásaitól, de bátrabbnak kell lennie az életben. „Sokáig nem vállaltam ilyen műsorokat és határozottan nem szerettem volna elmenni ilyen messzire, mert nem gondoltam, hogy erre nekem szükségem lenne, hogy kússzak-másszak a homokban és étlen-szomjan menjek. De megváltozott a véleményem és nagyon örülök, hogy bevállaltam. Így egyik tanulságként azt fogalmaznám meg, hogy bátrabban kell nyitnom a kihívások felé és bátrabban kell utaznom. Mindig is érdekelt az utazás, de nem vagyok jó utazó. Megyek helyekre, de nem voltam olyan extrém sok helyen. De lehet, el kellene kezdenem felfedezni a világot és utazni, mert rájöttem, hogy ez kapcsol ki a legjobban.”

Exit mobile version