Máris egymásnak esett egy pár A Kísértésben – videó

F. B. | 2024. Szeptember 02.
Káromkodás, hiszti, beszólás: elindult A Kísértés a TV2-n, és ahogy arra számítani lehetett már az első adásban is voltak parázs viták és intrikák bőven.

Teljesen elszabadultak az indulatok A Kísértés című műsorban. Akár egy Netflix valóságshow-nak is elmehetne a TV2 szeptember elsején képernyőre került műsora, A Kísértés. A műsor érkezését tavaly októberben jelentették be, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza a korábban az RTL Klubon vetített reality. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban elárulta, hogy a nagyszabású, párkapcsolati reality műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibi

Fotó: TV2Play

Nem kellett sokat várni a nézőknek az első parázs vitára sem a műsorban, a korábbi Money or Love műsorából megismert Dorina és Noel máris egymásnak esett a paradicsomi környezetben. A balhé onnan indult, hogy Noel Natit választotta csábítónak, azt a lányt, aki már az első percek egyikében beszólt Dorinának.

Dorinának az volt tehát a problémája, hogy egyrészt Nati nem szimpatikus neki, másrészt a csábító beszólt neki.

Benned nulla tisztelet van, Noel

– vágta partnere fejéhez Dorina, aki mindezek után egy olyan csábítót választott magának, aki nagyon is szimpatizál vele.

A megjegyzés után, ahogy azt kell a páros heves veszekedésbe is kezdett, csak úgy röpködtek a káromkodások. 

Exit mobile version