Tönkrement Szebeni István házassága

nlc | 2024. Szeptember 02.
Kaliforniában vette feleségül a szerelmét, akivel 12 évig voltak házasok.

A TV2 Tények egykori műsorvezetője idén megpróbálkozott a politikával, ám alulmaradt a választásokon, így nem ő lett Ráckeve polgármestere. Most pedig a Blikk arról ír, hogy a magánéletében is negatív változás történt, ugyanis 12 év után vége a házasságának.

Szebenit nem sikerült elérnie a lapnak, de egy névtelen forrás nyilatkozott nekik. „István nagyon meg volt arról győződve, hogy sikerül elnyernie a ráckevei polgármesteri széket, ezért is lépte meg azt a lépést, hogy otthagyta a TV2-t, azaz feladta a bizonytalanért a biztos állását – magyarázta a lapnak az informátor, aki szerint ez a döntés anyagilag is megviselte a családot. – Egy ilyen döntés minden kapcsolatot befolyásol, és mivel nem is jött össze a nagy álom, Szebeni nem lett polgármester, a csatornához pedig ezek után már nem volt visszaút, ez tönkretette a kapcsolatukat.”

Szebeni István (fotó: TV2/Sajtószoba)

Hogy a híradós most mit dolgozik, nem tudni. Annyi bizonyos, hogy néhány hete elvitte a kisfiát Hawaiira „Évekkel ezelőtt megígértem, hogy elhozlak a földi paradicsomba. Betartottam. Hawaiin, Veled. Az én fiam” – írta a közösségi oldalára Szebeni István.

A tévés Kaliforniában vette feleségül Anitát, egy kint élő lelkész bárja adta őket össze. „Anita nagyon szeretett volna eljutni oda, így összekötöttük a kellemest a hasznossal. Úgy voltunk vele, hogy az esküvőnek a házasulandókról kell szólnia, nem a nagy családról és a rokonokról, barátokról”  –  mondta akkor a Blikknek Szebeni, aki később úgy fogalmazott, hogy egyetlen percre sem vette le a gyűrűjét az évek alatt.

Exit mobile version