VV Reni megtörte a csendet: „Sajnos már nem vagyok terhes”

F. B. | 2024. Szeptember 02.
A Való Világ játékosai egy ideig egy párt alkottak a műsor után, most azonban külön utakon folytatják. VV Reni azt is bevallotta: már nem terhes.

Korábban már mi is hírt adtunk róla, hogy hivatalosan is szakított egymással a Való Világ 12 szerelmespárja, VV Reni és VV Geri. A fiatalok a Való Világ 12-ik évadában, a villában jöttek össze, ahol Reni teherbe is esett, most pedig megvallotta, hogy már nem várandós. A történtekről azonban nem szeretne többet beszélni. 

Fotó: RTL+/ Sajtóklub

VV Reni egy TikTok-videóban mesélt a szakításról, hogy tisztázza a dolgokat.

“Szeretném a teóriákat tisztázni, Gerivel már egy jó ideje nem vagyunk együtt. Nem a baba miatt nem vagyunk együtt, egyszerűen nem működött. Nem figyeltünk oda arra, hogy a másikat mi zavarja, ezért szakítottunk. Szakítás után a Verával történtek a dolgok.

És nem, nem fogom egyedül felnevelni a gyereket, sajnos már nem vagyok terhes. Erről nem szeretnék többet beszélni és nyilatkozni.

Úgyhogy az, hogy köztük mi van, az az ő dolguk. Igazából ennyi, úgyhogy nem lettem megcsalva, nem lettem elhagyva, közös döntés alapján szakítottunk. Úgyhogy ne bántsatok senkit, előfordulnak az ilyenek” – mondta a lány, akinek vallomását a Blikk szúrta ki.

Exit mobile version