Zámbó Krisztiánt és Szuperák Barbit is fájdalmas baleset érte az Ázsia Expresszben

F. B. | 2024. Szeptember 02.
Már az Ázsia Expressz első adása sem volt balesetmentes, a sztárpárosok olyannyira igyekeztek az egyik feladat teljesítése közben, hogy többen pórul jártak.

Tegnap este elstartolt az Ázsia Expressz legújabb évada, ahol ezúttal a magyar celebek a Fülöp-szigetek és Tajvan vidékein mérik össze a talpraesettségüket. Már az első adásban rengeteg izgalomnak lehettek szem és fültanúi a nézők a versenyzők részéről, aki név szerint nem mások, mint: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és az édesapja, István, Jolly és a szerelme, Szuperák Barbi, Zámbó Krisztián és a testvére, Adrián, Sáfrány Emese és Béres Anett, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, illetve Zsigmond Angéla és a párja, Mészáros Bende párosai.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Már az első nap baleset

Bár Krausz Gáborék párosa igen nagy lendülettel kezdte a megmérettetést, nem minden páros számára alakult zökkenőmentesen az első nap. Zámbó Krisztán és Szuperák Barbi ugyanis megsérült már az első napon, egy feladat teljesítése közben érte őket a fájdalmas baleset. 

Az énekes ott hibázott, hogy nem gondolta volna, hogy a parázs, amit fújni készül a szemébe mehet, így egy óvatlan mozdulat után egy fájdalmas ordítással kísérve konstatálta, hogy az a szemébe ment. 

Szuperák Barbi sem úszta meg jobban a helyzetet, nála az volt a gond, hogy egy óvatlan mozdulat során hozzáért a forró üsthöz, ami alaposan megégette az ujját. Természetesen ahogy kell, párja azonnal nyugtatni kezdte őt, mondván: nincsen semmi baj.

Az esetekről videó is készült:

Exit mobile version