Sztárbox: agyrázkódása van Varga Ádámnak

nlc | 2024. Szeptember 03.
Miller Dávid és Varga Ádám összecsapását is megnézhették a Sztárbox nézői a hétvégén. A meccs látványosra sikerült, mivel KO-val győzött Miller Vargával szemben. A színész állapotáról most friss hírek érkeztek.

Varga Ádám hétfő este az Instagramon beszélt arról, hogyan érzi magát. A kiütés után kórházba vitték, ahol a CT-vizsgálot is végeztek rajta.  

„Tényleg minden rendben van, van egy kis agyrázkódásom, ennyi. És szeretném megköszönni mindenkinek, aki gondolt rám, aki írt nekem, a sok aggódást, nagyon-nagyon jólesett. Meg köszönöm azoknak, akik szurkoltak tegnap akár a tévé előtt, akár pedig ott a helyszínen, nagyon-nagyon sok erőt adtak nekem…” – mondta, majd így folytatta:

“Még emésztgetem magamban, pontosan mi történt. Valahogy azt éreztem, hogy az első menetben nagyon jól működik a dolog, tök kiegyensúlyozott. Nagyon sokat ütöttünk mind a ketten, aztán valami történt velem a második menet elején. Valószínűleg az az iszonyat mennyiségű adrenalin egyszerűen felrobbant bennem, és azt eredményezte, hogy elvesztettem a fókuszt, nem tudtam koncentrálni, és leengedett kezekkel, védekezés nélkül, nyílt sisakkal mentem előre.”

Varga kijelentette azt is, hogy ellenfele megérdemelte győzött.

Varga Ádám a Sztárboxban. (fotó: FotoCentral/Trenka Attila)

Exit mobile version