Friss fotókon az egykori szexszimbólum, Samantha Fox

F. B. | 2024. Szeptember 03.
Egy újabb repülőgépes balhé lezárása után sikerült lefényképezniük a lesifotósoknak a nyolcvanas évek szexbálványát. Így néz ki ma Samantha Fox!

Samantha Fox a nyolcvanas évek legnagyobb szexbálványai közé tartozott. A modellekből énekesnővé avanzsált szépség sorra ontotta a slágereket, és mellbedobással győzte le kolléganőit. Samantha Touch Me című dala és Sabrina Boys, boys, boys című örökzöldje például még ma is kedvelt a rádiókban és a retrodiszkókban.

Fotó: Getty Images

Sőt, akik 2016-ban az 5. Miskolci Sörfesztiválon jártak, azok élőben is találkozhattak a szexszimbólummal, aki olyan magyar sztárokkal oszthatta meg a színpadot, mint Kis Grófo, Gáspár Laci vagy épp Korda György és Balázs Klári. Az ötvenéves énekesnő a koncertet forrónadrágban és két táncoslánnyal a háttérben énekelte végig, a fesztivál hivatalos Facebook-oldalára felkerült videó remek hangulatról árulkodott. 

Íme az 58 éves volt szexszimbólum

Térjünk vissza azonban a múltból a jelenbe. Az 58 éves legendát szeptember 2-án kapták lencsevégre a lesifotósok, amint éppen a bíróságról távozik. Samantha ugyanis 2023-ban részegen azzal fenyegetőzött egy repülőgépen, hogy kirúgja az intézkedő rendőr fogait miután összetűzésbe keveredett egy másik utassal a gép felszállása előtt. A gépnek így nem sikerült felszállnia, az utasokat pedig arra kérték, hogy töltsék az éjszakát egy szállodában. A garázdaságot elkövetett szexszimbólumra komoly büntetést szabtak ki a bíróságon, beleértve egy 25 napos alkoholkezelési programot és egy 51 ezer dolláros kártérítést, ami átszámítva kicsit több, mint 18 millió forint.

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy Samatha galibát okozott egy gépen, korábban egy Wizz Air járatra nem engedték fel a részeg és kötekedő énekesnőt.

Fotó: Profimedia

Ezt olvastad már?

Összeálltak a szexbombák!

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version