Pribelszki Norbi elnézést kért Noszály Sándortól, hogy kiütötte a fogát

F. B. | 2024. Szeptember 03.
A Barátok közt korábbi szereplője egy hosszabb posztban fejtette ki véleményét a vereségéről és kért bocsánatot azért, mert kiütötte ellenfele fogát.

A Sztárbox idei évadának nehézsúlyú versenyzői közül Henry Kettnernek komoly sérülés miatt vissza kellett lépnie, a csatorna pedig egészen a mai összecsapás előtti percekig titokban tartotta, ki fog a helyére lépni, ki lesz, aki felveszi a kesztyűt vasárnap este Noszály Sándor ellen.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Ellenfele végül Pribelszki Norbi rapper lett, a Barátok közt korábbi szereplője, aki a meccs előtt beavatta a közönséget, hogy ő maga is hónapokig készült, akárcsak a többiek, és már most rengeteget köszönhet ennek a sportnak, mely mentálisan és testileg is sokat adott neki. Új barátokat is szerzett általa, mint mondta, és bár van benne drukk, nem fél semmitől, hanem mindent bele fog adni.

Végül egyhangú pontozással Noszály Sándor nyerte a találkozójukat, a vereség után pedig a legyőzött fél is posztolt éréseiről: 

“Ha a tegnapi meccsen nem is, de magammal szemben mindenféleképpen nyertem.
Egészen pontosan 2 hónapom és egy hetem volt felkészülni nulláról. Szorgalmasan nyomtam végig ezt a rövidke kis időt. Hálás vagyok, hogy jött a box az életembe, mert mentálisan is kirángatott a szarból, sikerült leadnom 7kg-ot, és végre jól érzem magam a testemben.
Férfias küzdelem volt, amit tudtam beleadtam.
Büszkén keltem fel ma reggel!” – kezdte gondolatait a közösségi oldalain.

“Hálás vagyok nagyon az edzőmnek @pikkpakkgyuszi -nak, akit mára a barátomnak is mondhatok szerencsére. Hálás vagyok az edzőtársaimnak, akik végig nyomták velem a felkészülést! Hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak, akik szurkoltak, és a leghangosabb támogatás voltak a meccsen.
Hálás vagyok a feleségemnek, aki végig támogatott a szeretetével és törődésével!
Köszönöm a lehetőséget a @sztarboxrtl -nek!
Köszönöm a rengeteg üzenetet, amit tőletek kaptam!”

Gratulálok Noszály Sándornak a győzelemhez! A fogadért meg sorry, haha. A műsor véget ért, de a box nem. Folytatom tovább az edzéseket, mert imádom minden percét! További sok sikert minden versenyzőnek! Aki oda belép, az már nagyon nagy bátorságra vall!

Exit mobile version