A Kísértés: törnek össze a szívek, máris megtörtént az első megcsalás

F. B. | 2024. Szeptember 04.
Gergő nem bánja, hogy megtörtént a félrelépés, ugyanis véleménye szerint nem a legnemesebb szerve vezérelte, hanem valami egészen más.

Teljesen elszabadultak az indulatok A Kísértés című műsorban, amely akár egy Netflix valóságshow-nak is elmehetne. A műsor érkezését tavaly októberben jelentették be, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza a korábban az RTL Klubon vetített reality. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban elárulta, hogy a nagyszabású, párkapcsolati reality műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája nem más, mint Kasza Tibi

Fotó: TV2

Négy pár vágott neki egy elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében. A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkedtek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmesek szétválasztásra kerülnek és a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. 

Úgy tűnik, nem kellett sokat várni a nézőknek az első megcsalásra sem, ugyanis már A Kísértés második részében kigyulladt a piros lámpa a lányok villájában, ami nem mást jelent, mint hogy az egyiküket megcsalták. 

Kiderült, ki lépett félre

A hibát Gergő követtel el, aki először üvegezés közben adott két szájra puszit a Cynthiának, majd a medencénél folytatták a csókolózást. 

Nem igazán akarom elkezdeni mosni magam, nem is nagyon lehetne. Egy rettentő fura érzelmi helyzet alakult itt ki. Minden szinten megbuktam, érzelmileg is, testileg is, mert gyakorlatilag megcsaltam Lindát. Életemben nem voltam még szerintem ennyire érzelmileg kompromittálva, mint mióta itt vagyok ezen a csodás szigeten

– mondta Gergő, aki korábban megvallotta a lánynak, hogy elhunyt szerelmére emlékezteti.

Ami velem és Cynthivel történt, az gáz, azt nem tudom visszacsinálni, ráadásul szeretném, ha folytatódna. Annyira szép volt vele, hogy szar alaknak kéne magamat érezni, de közben meg tök jól éreztem magam egész nap, és nem tudom magam szar alaknak érezni. Viselkedhettem volna kitartóbban, mondhattam volna sokkal könnyebben azt, hogy nem; nem ment

– tette hozzá a csalfa fél, aki szerint nem lehet a kanosságára fogni az egészet, ugyanis két napig csak a lány szemébe nézett, így nem a legnemesebb szerve vezérelte a cselekedeteit. 

Exit mobile version