Geszti Péter Till Attiláról: „Túlmozgásos, kajla, nyakigláb pasi…”

F. B. | 2024. Szeptember 04.
A népszerű műsorvezetőn a sor, hogy szeptember 4-én odaadja egy napját az Adom a napom nézőinek. Vajon ma megmutatja egy másik oldalát is?

Az Adom a napom szerdai adásának vendége Till Attila, akinek életére azért is volt kíváncsi Geszti Péter, mert szeretné megfejteni azt a kettősséget, amely a műsorvezetőt jellemzeni. Tilla ugyanis véleménye szerint nem csak egy mindig bohókás személy, hanem van egy nagyon komoly oldala is.

Fotó: TV2

„Mai vendégem a magyar televíziózás egyik legstílusosabb jelensége. A túlmozgásos, kajla, nyakigláb pasi, akinek mindig mosolyog a szeme – mindenkivel megtalálja a hangot. Ha volna énekhangja, ő lehetne a magyar Mick Jagger. De van egy másik élete is, az elemekkel küzdő, ambíciózus és tehetséges filmrendező, a lánglelkű képköltő. Ebben a minőségében azért nem ritkán lefagy az arcáról a mosoly mostanában. Érdekel az életén többszörösen végighúzódó kettősség, vagyis az, hogy miként fér meg benne a kamaszos kommersz lélek és a kíváncsi értelmiségi karakter, illetve a kereskedelmi tévé Jokerface-e és a független filmes. Meg persze érdekel, hogy mit csinál, amikor nem látjuk.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Till Attila, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version