Till Attila elsírta magát az Ázsia Expressz forgatásán

nlc | 2024. Szeptember 04.
Till Attila maga is meglepődött, amikor elérzékenyült az Ázsia Expressz forgatásán.

Till Attila harminc éve foglalkozik tévézéssel, de olyan talán még sosem fordult vele elő, ami az Ázsia Expressz 5. évadának forgatásán a Fülöp-szigeteken. A TV2 műsorvezetője annyira megrendült az első vendéglátói rossz életkörülményein, illetve érzékenyült el a segítőkészségükön, hogy a kamera előtt fakadt sírva – írja a Blikk.

(Fotó: TV2 Sajtószoba)

“Ebben a műsorban rengeteg rossz dolog történt velünk, számos kényelmetlen és nehéz helyzetet éltünk át, sok megrázó dolgot láttunk, tapasztaltunk. Mégis rengeteg jó emberrel találkoztunk, megható pillanatokban volt részünk, és hogy a helyiek mennyit segítettek, az óriási élmény volt. Tényleg azt tapasztaltuk, hogy mennyire sok a jó ember. Alapvetően amiatt pityeredtem el az első szállásunkon. Ő nem volt annyira rossz módú, de az nagyon megrendített, ahogy külön nekünk csinált vacsorát, hogy hozta a kávét. Az odaadás, a szeretet, ami meghatott, amelyben azért nincs nagy csoda, hiszen mindannyiunknak erre van szüksége” – mondta Till Attila, akinek a műsorban játéktársa Stohl András.

Az ikonikus műsorvezetők az nlc.-nek korábban elárulták, hogy nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, ugyanis rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben. Mint mondták, három dolog volt, ami megviselte őket: a tűző napon való stoppolás, a szálláskeresés, vagy az, amikor egy őrült feladatot kellett teljesíteniük.

Exit mobile version