Tóth Gabi lenyűgöző új külsővel készül a Sztárban Sztár All Stars-ra

Esvé | 2024. Szeptember 04.
Az énekesnő elárulta, a zsűri oszlopos tagjaként is vágyott rá, hogy újra a színpadon állhasson.

Az ősszel induló jubileumi Sztárban Sztár All Stars nem akármilyen nevekkel tér vissza: többek között Keresztes Ildikó, Tolvai Reni, Oláh Ibolya és Tóth Gabi is itthon és külföldi sztárok bőrébe bújhat majd. A 36 éves énekesnő, aki először 2015-ben vett részt Sztárban sztárban, a Blikknek elárulta, nagyon várja, hogy versenyzőként visszatérjen a színpadra.
 

Amikor 2015-ben én is versenyző voltam, akkor nem gondoltam, hogy 9 évvel később egy All Starsban szereplőként, versenyzőként léphetek színre, pláne úgy, hogy előtte a Sztárban sztár leszek! oszlopos zsűritagja voltam. De talán így még jobban várom újra a versenyzést.

 
Az énekesnő elárulta, az, hogy mesterként is ült a zsűriszékben, nem okoz neki nyomást versenyzőként sem. „Mindig nagyon empatikusan álltam a versenyzőkhöz, tudtam, hogy ez egy nagyon nehéz feladat” – magyarázza, majd hozzáteszi, véleménye szerint a Sztárban sztár szakmailag az egyik legnehezebb műsor.  

Tóth Gabi új külseje (Fotó: TV2)

És, hogy mi a célja az énekesnőnek, aki egy teljesen új külsővel várja a megmérettetést? Hogy minél több karaktert megformálhasson, vagyis hogy eljuthasson a legvégéig.

A lényeg az nekem, hogy élvezhessem egyre több és több héten át ezt a csodát, amibe belekerültem.

Exit mobile version