A Kísértés: Linda döntött csalfa párjáról

N.O. | 2024. Szeptember 05.
Linda döntött: Vajon meg tudja bocsátani a megcsalást csalfa párjának, vagy mindennek vége?

Teljes a káosz A Kísértés című műsorban, ugyanis nem kellett sokat várni a nézőknek az első megcsalásra sem, ugyanis már A Kísértés második részében kigyulladt a piros lámpa a lányok villájában, ami nem mást jelent, mint hogy az egyiküket megcsalták.

A tábortűz ceremónián kiderült, a hibát Gergő követtel el, aki először üvegezés közben adott két szájra puszit a Cynthiának, majd a medencénél folytatták a csókolózást. Gergő a történtek ellenére kijelentette, hogy nem fog emiatt bocsánatot kérni, ugyanis nem bánja, amit tett.

(Fotó: A Kísértés -videó)

A csókolózós jeleneteket levetítették Gergő párja, Linda előtt is, aki a felvételek látva azonnal döntést hozott párkapcsolata jövőjéről:

Ennek a kapcsolatnak ma itt vége van. Köszönjük, mehet Isten hírével. Ez visszafordíthatatlan. Nincs is szükségem több videónézésre, mert nem fog semmit megváltoztatni. Se drasztikusan nem fog formálni. Megszabadultam egy óriási tehertől

A ceremónia végén Kasza Tibi arra kérte Lindát, aludjon egyet a dologra, és nézze meg, milyen fordulatot vesznek még a történtek, amibe a lány bele is ment. Hogy mi lesz ezután, az kiderült A Kísértés következő részeiben.

Exit mobile version