Horváth Éva az alakjáról: „Én is látom, hogy nem ez életem formája”

CS.Á. | 2024. Szeptember 05.
Lassan, de biztosan épül fel betegségéből és sérüléséből, alig várja, hogy újra sportolhasson - árulta el Horváth Éva.

Aki ismert ember, pontosan tudja, hogy külseje folyamatosan témát szolgáltat a közönség számára. Így van ez Horváth Évával is, akinek megjelenését az utóbbi időben különösen gyakran véleményezik.

„Némelyik akár kimeríthetné az online bántalmazás fogalmát, mégis továbbgörgetek” – árulta el a volt szépségkirálynő a Story Magazin legújabb számában. Azt is elmondta, néhány héttel ezelőtt Lyme-kóros lett, még mindig tart antibiotikumos kezelése és azt tapasztalja, hogy nagyon nehezen viseli a meleget, ereje és kedve is alig van kikelni az ágyból.

További részletek a ma megjelent Story Magazinban

„Többnyire nagyon jó visszajelzést kapok az oldalamon, például épp egy kedves követőm írta, hogy milyen szép vagyok, amire csak annyit írtam vissza, hogy nem úgy érzem… Alig bírtam kikecmeregni aznap az ágyból, gyenge voltam, jobbnak tartottam, ha inkább tükörbe sem nézek, ezért is reagáltam így. És ezért is veszélyes valami rosszindulatú dolgot írni bárkinek, mert sosem tudhatjuk, milyen állapotban van a másik! Szerencsére én nem szívom mellre ezeket, még ilyen ramaty helyzetben sem, de sokan igen” – fejtette ki véleményét az influenszer.

„Én is látom, hogy nem ez életem formája. Alig várom, hogy ismét mozoghassak, sportoljak. Lelkieg is megviselt, hogy szünetet kellett tartanom” –  tette hozzá. Elárulta, megviselte, hogy kénytelen volt sérülése miatt szünetet tartani a sportolásban, de szerencsére már lassan, de biztosan javul, és pedig alig várja, hogy újra jógázhasson és futhasson, illetve visszatérjen a kiegyensúlyozott étkezéshez, mely súlyának és lelkének is jót tesz.

Exit mobile version