Krausz Gábor feladná az Ázsia Expresszt?

F. B. | 2024. Szeptember 05.
A sztárséf igencsak kiborult, amikor megtudta, hogy milyen környéken kell szállást keresniük maguknak. Kétségbeesésében a feladáson gondolkozott.

Kétségtelen, hogy rengeteg kihívást tartogat az Ázsia Expressz legújabb évada a benne szereplő sztárversenyzők számára. A kőkemény feladatok teljesítése és a nehéz csomagok cipelése mellett ugyanis a versenyzőknek az este beköszöntével sem lehet nyugalmuk, ugyanis ilyenkor kell elkezdeniük szállást keresni maguknak. Krausz Gábor és Mikes Anna párosa is megszenvedte az egyik este folyamán ezt a folyamatot, olyannyira, hogy a sztárséf már a verseny feladásán is elgondolkodott.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Bár első hallásra akár pokoli egyszerűnek is tűnhet ez a feladat, a versenyzők elmondásai szerint sokszor óráig bolyogtak és könyörögtek azért, hogy végre valaki befogadja őket egy éjszakára. Ráadásul a sztároknak külön kihívást jelenthet az is, ha egy rosszabb környéket fognak ki maguknak. 

„Eladom a vesémet, abból kifizetek egy repülőjegyet, és inkább vigyenek haza”

A versenyzőknek az volt az utolsó feladatuk az adott versenynapon, hogy kókuszokat vigyenek el egy másik városba, szállást azonban csak az első három befutó párosnak biztosítottak. Krausz Gábor csalódott volt, amikor SMS-ben tudatták velük, hogy lekésték a dolgot, és szerelmét, Mikes Annát meg is kérte arra, hogy inkább húzzanak haza, azon a környéken ugyanis, ahol az éjszaka érte őket, nem szívesen maradt.

“Nagyon szomorú voltam, és ez a legszebb kifejezés, mert tényleg meg sem álltunk. Nagyon próbálkoztunk, nagyot mentünk, mindent megpróbáltunk, hogy elérjünk a célig… Szerintem nem is voltunk annyira messze már, amikor jött az SMS, és amikor megkapod…”

Ott végigfutott bennem az, hogy ha itt kell szállást keresni, ezen a környéken, akkor én eladom a vesémet, abból kifizetek egy repülőjegyet, és inkább vigyenek haza. Nem tudtam elképzelni, hogy itt, ezen a környéken hogy találunk szállást

– mondta a séf kétségbeesetten, akiben párja próbálta tartani a lelket és kitartóan kérdezgette a helyieket, hogy befogadnák-e őket. 

Exit mobile version