Másodszor is megnősült Árpa Attila, nála 19 évvel fiatalabb nőt szeret

F. B. | 2024. Szeptember 05.
A színész nem kívánt bővebben beszélni a nagy napról, egy informátor azonban megosztotta, milyen mesésen telt a nagy napjuk szerelmével.

Úgy tudni, Árpa Attila néhány héttel ezelőtt újra megnősült, elvette nála 19 évvel fiatalabb szerelmét, Czakó Alexandra színésznőt. Bár a pár már egyszer korábban szakított egymással, úgy tűnik, az újrakezdés esküvőt eredményezett. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Az 52 éves színész-rendező egy titkos esküvő keretein belül mondta ki szerelmének a boldogító igent, akivel idén elsőként áprilisban, a Bonus Trip sajtóvetítésén jelentek meg ismét kéz a kézben, a moziban ugyanis mind a ketten szerepeltek. A Blikk felkereste az örömhír kapcsán a színészt, aki nem tagadta, hogy megnősült, azonban ennél többet nem kívánt elárulni a lapnak. 

Azonban ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a pár egyik ismerőse megosztott néhány információt a nagyközönséggel. Az informátor elárulta, hogy nagyon szép és meghitt esküvőn keltek egybe, Attila szülein is látszott mennyire boldogok, hogy fiuk révbe ért. Alexandra hosszú fehér, uszályos ruhában, a hajában fátyollal elképesztően gyönyörű volt, és Attila is elegáns a sötétkék öltönyében. Minden résztvevő nagyon boldog volt, és együtt örült a házaspárral – mesélte.

Árpa Attila és Czakó Alexandra néhány hete mondta ki a boldogító igent. (Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral)

Mint ismert, Árpa Attilának nem ez az első házassága. 2005-ben Tomán Szabina modellt vette el, akitől egy lánya is született, Amira.

Exit mobile version