Őket szeretik az Emily Párizsban sztárjai a való életben

D. A. | 2024. Szeptember 05.
Oké, a negyedik évad második felére még várni kell egy picit, de addig is nézd meg, kivel osztják meg a mindennapjaikat a sorozat szereplői.

Ha van valami, amiben az Emily Párizsban verhetetlen, az a szerelmi szálak bonyolítása. Talán túlzottan is, hiszen már az első évadtól kezdve egy olyan szerelmi háromszögnek lehettünk szemtanúi, ami idő közben négy-, majd ötszöggé formálódott, de azért a többi szereplő románca sem merül ki egy egyszerű, magától értetődő a happy endben. Na de nem is azért vagyunk itt, hogy megfejtsük, ki, ki mellett fog kikötni a negyedik évad végére, hanem azért, hogy megnézzük, a való életben kivel alkotnak a színészek egy párt.

Lily Collins és Charlie McDowell

Lily Collins 2021-ben mondta ki a boldogító igent párjának, Charlie McDowell rendezőnek és forgatókönyvírónak. 2019-ben a Gilded Rage című film forgatásán találkoztak, egy évre rá történt a lánykérés. (Fotó: Getty Images/Marc Piasecki)

Ashley Park és Paul Forman

Szerelem a forgatáson! A Mindy-t alakító Ashley Park és a Nicolas de Léon bőrébe bújó Paul Forman nemcsak a vásznon alakítanak egy párt, hanem 2023 óta a való életben is, bár csak 2024 januárjában vállalták fel a kapcsolatukat. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Camille Razat és Etienne Baret

Camille Razat szíve is foglalt. Ő és fotós párja, Etienne Baret 2017 óta randiznak, 2021-ben eljegyezték egymást. Nagyon óvják a magánéletüket, 2023 óta a vörösszőnyegen sem jelentek meg együtt, viszont nemrég az Architectural Digestnek mutatták meg otthonukat. (Fotó: Getty Images/Marc Piasecki)

Kate Walsh és Andrew Nixon

A Madeline-t alakító Kate Walsh és Andrew Nixon 2020-ban találkoztak egy antarktiszi expedíción. Az eljegyzésükre teljes titokban került sor, csak onnan tudni, hogy a színésznő gyűrűt kapott, hogy az Emily Párizsban 2022-es díszbemutatóján már a vőlegényeként hivatkozott Nixonra. (Fotó: Getty Images/Nina Westervelt)

William Abadi és Méghane De Croock

Az Antoine-t megformáló William Abadi szíve is foglalt, noha a kapcsolatáról nem sokat tudni. A színész Méghane De Croock színésznővel alkot egy párt, viszont meglehetősen ritkán mutatkoznak együtt. (Fotó: Getty Images/Kristy Sparow)

Lucien Laviscount és Shakira

Sok rajongó szíve tört össze az elmúlt napokban, ugyanis Lucien Laviscount állítólag már nem szingli. A pletykák szerint Shakirával jár együtt, bár ezt egyikük sem erősítette még meg. (Fotó: Getty Images/Stefania D'Alessandro, Jamie McCarthy)

via

Íme, a másik nagy Netflix-kedvenc, és sztárjainak magánélete

Exit mobile version