Tilla betekintést engedett otthonába: rögtön ki is derült, miért rajong a műsorvezető

F. B. | 2024. Szeptember 05.
A műsorvezető is odaadta egy napját Geszti Péternek és a nézőknek, akik rengeteg érdekességet tudhattak meg róla a nap folyamán.

Az Adom a napom szerdai adásának vendége Till Attila volt, aki amellett, hogy mesélt a nézőknek életének különböző korszakairól és a sportoláshoz fűződő viszonyáról, betekintést engedett otthonába is, ahol egy nagy titkot árult el magáról. A műsorvezető ugyanis hatalmas Star Wars rajongó!

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Tilla elképesztő lelkesedéssel mesélt a franchise-ról, amelyet olyannyira szeret, hogy még egy posztert is feltett otthonában róla. Sőt, ha ez még nem lenne elég, azon is töri a fejét, hogy újabb képet tegyen ki a klasszikusból, azt azonban még nem döntötte el, hogy melyik szereplőt ábrázolja. A műsorvezető azt is elárulta, hogy rajongása nem új keletű, ugyanis már gyermekkora óta imádja a Star Wars filmeket.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Kiss Ádám, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version