Dallal köszöntötte fel Király Viktort felesége

CS.Á. | 2024. Szeptember 06.
Rövid, meghitt videóban mutatta meg felesége kedves köszöntését és azt, hogy étkezésére mennyire odafigyel.

Király Viktor számára igazán jól alakul a mostani időszak: másodszor is ünnepelhetett néhány napon belül. Most értek párjával a vízválasztónak számító fordulóponthoz kapcsolatukban, ugyanis 7 éve már, hogy együtt vannak, ez a szám azonban cseppet sem ijesztő számukra, mert biztosak abban, hogy korábbi hullámvölgyek után kapcsolatuk már sziklaszilárd.

„7 ÉV! Elvileg ez vízválasztó szám, de szerintem 6-nál ezt kipipáltuk. Mi már annyi mindent megtapasztaltunk, átvészeltünk, túléltünk együtt, voltunk fent, lent, szakadékban, az egekben , sötétségben, napsütésben, hogy innentől csakis JÓ vár ránk! A 7 amúgy a szerencseszámom! Kívánok magunknak még sok-sok millió boldog , nyugalmas évet. Boldog Évfordulót!” – írta az énekes az évforduló alkalmából közösségi oldalára.

Fotó: Trenka Attila

Ezúttal névnapját ünnepelte meg a Sztárboxra kőkeményen készülő énekes, feleségétől pedig nem is akármilyen köszöntést kapott: dallal kívánt sok boldogságot neki Virág Anita, miközben egy étterembe látogattak el. Király Viktor 24 órán át elérhető Instagram-történetében a kedves pillanatok közben az is jól látszik, hogy továbbra is nagyon odafigyel táplálkozására. Tányérján csirkemellel és zöldséggel mosolyog, alakján pedig meg is látszik a körültekintő étkezés és a rengeteg edzés, hiszen igazán kirobbanó formában van, ezt pedig a közelmúltban meg is mutatta egy előtte-után fotópárosítással.

Exit mobile version