Megyeri Csilla jól megmondta a véleményét a Z generációról

F. B. | 2024. Szeptember 06.
A műsorvezetőnő nem fogta vissza magát, kíméletlenül kifejtette gondolatait arról, hogy milyennek tartja a Z generáció tagjait.

Megyeri Csilla sosem volt arról híres, hogy elhallgatná véleményét, így hát nem is csoda, hogy a Z generációról is megosztotta megfigyeléseit a Talk TV ZWorld című podcastjében. A műsorvezetőnő kifejtette, hogy úgy látja, a mai fiataloknak nem igazán vannak valódi emberi kapcsolatai.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Kezdjük azzal, hogy a Z generációnak a fiatalabb korosztályát szeretném kiemelni, a 18-21 éveseket leginkább, akikre szerintem az jellemző, hogy szinte csak a virtuális térben mozognak és a valós szociális tér elvész. Pontosan ezért nincsenek is valódi emberi kapcsolataik, például igaz barátaik, olyanok, akik gyerekkoruk óta megvannak. Nemrégiben beszélgettem egy huszonéves illetővel, nem akarok személyeskedni, de egy zenészről van szó, aki mondta, hogy ’Úristen, neked komolyan tíz-húsz éves barátságaid vannak? De irigyellek, nekem nincs ilyen, a legrégebbi barátságom 5 év.’ ” – árulta el szomorú észrevételét Csilla, akinek megállapításával lehet, hogy többen tudnának vitatkozni, mégis egy lehetséges komoly problémára hívta fel a figyelmet.

„Nem szeretnék általánosítani, nem vagyok szociológus vagy társadalomkutató, szóval nyilván csak a saját tapasztalataimat mondhatom el” – tette hozzá a műsorvezetőnő, akinek megfigyelését a Ripost szúrta ki.

Rátalált újra a szerelem

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, újra szerelmes Megyeri Csilla. A Való Világ műsorvezetője fotót is posztolt a szerelméről. Hogy ki van azon a bizonyos felvételen, az eddig talány volt. Azonban nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy a férfi nem más, mint az olasz ökölvívó edző, Nicola Sarcia, aki Miller Dávid edzője volt a Sztárbox alatt.

Exit mobile version