Schobert Norbi ismét elvette Rubint Rékát

CS.Á. | 2024. Szeptember 06.
Házassági évfordulóját ünnepelte Rubint Réka és Schobert Norbi: ismét összeházasodtak a jeles napon.

Schobert Norbi néhány nappal ezelőtt egy nosztalgikus fotóval és szerelmes sorokkal emlékezett meg róla, milyen gyorsan elrepült párja mellett a sok-sok év, most pedig Rubint Rékával 22. házassági évfordulójukat ünnepelték. A jeles nap fénypontja nem csupán egy 22 szálból álló gigantikus, vörös rózsacsokor volt, hanem az, hogy ismét kimondták egymásnak a boldogító igent. Nem először ismétlik meg fogadalmukat, ez volt a hatodik alkalom, hogy egybe keltek, Rubint Réka pedig romantikusan fogalmazta meg érzéseit a szertartásról készült fényképek mellett.

 

„22 évvel ezelőtt ezen a napon fogadtam örök hűséget…Megfogadtam, hogy mindig, mindenben, jóban és rosszban melletted leszek. Mi a titok?! 22 éve mindig a legnagyobb támadásban zárjuk a pajzsunkat a legszorosabbra!

A mai napon újra áldást kértünk a JóIstentől , aki az elmúlt 2 évben különösen nagy erővel óvott minket az ölében. Csodás volt a ma délután… Isten házában tudtam hagyni mindent , amit a vállaimon hordtam és ezért kimondhatatlanul hálás vagyok” – írta elérzékenyülve.

„Ma 22 éve vettem feleségül, egy év jegyben járás után életem Szerelmét! Ma az elmúlt, igen nehéz két év után lelkészi áldást kértem kapcsolatunkra. Nagyon fontos naponta, hetente beengedni Istent az életünkbe. Itt, Lajosmizsén volt 14 éve az első egyházi esküvőnk, Zalánnal Réka hasában… Most egy nagyfiú kísért el minket. Örök pillanatok ezek. Minden hónapban ünneplünk valamit. Fontos, mert a nap végén csak ezeket a pillanatokat, hangokat, képeket, illatokat viszed magaddal….” – osztotta meg meghatottságát Norbi.

Exit mobile version