Sztárbox: teljesen más bunyóra készült Hódi Pamela

N.O. | 2024. Szeptember 06.
Hódi Pamela lezáratlannak érzi a Nemazalány elleni meccset.

Hódi Pamela Halastyák Fannival, azaz Nemazalánnyal szemben aratott győzelmet a vasárnapi Sztárboxban. A Reggeliben azt mondta, teljesen más bunyóra készült, a tudatos ütések elleni védekezést gyakorolta. Úgy érzi, a ringben felvette Fanni stílusát, emiatt szerinte nem láthattak a nézők szép meccset, és alig várja, hogy megmutathassa igazi tudását. Mentálisan nagyon nehéz volt átállnia erre a stílusra, és ebben jobban elfáradt, mint amikor profikkal bokszolt.

(Fotó: Reggeli)

“Nehéz volt Fannival bokszolni, mert meg kellett próbálnom felvenni azt a stílust, amit ő képviselt a ringben. Nagyon nehéz volt kombinációban ütni, a tudatos ütések elleni védekezést gyakoroltam, és sokszor volt olyan, ami két kézzel. De igyekeztem. Nagyon őszinte leszek, ez az egész bunyó, amit az emberek láthattak engem mentálisan nagyon kizökkentett”

 – mondta Hódi Pamela, akinek pihennie még nem igazán sikerült, mert elkezdődött az iskola, óvoda, de az edzéseit továbbra is teljes erőbedobással folytatja. Úgy fogalmazott, félelem nincs benne, motiváció viszont annál több.

Exit mobile version