Selena Gomez belépett a dollármilliárdosok klubjába

S. Z. | 2024. Szeptember 07.
Ezzel a 32 éves Selena Gomez lett az Egyesült Államok legfiatalabb self-made milliárdosa.

Selena Gomez fontos mérföldkövet ért el pénzügyi téren: dollármilliárdos lett. Ezzel ő az Egyesült Államok legfiatalabb self-made milliárdosa, akinek a Bloomberg 1,3 milliárd dollárra becsüli a vagyonát – írja a CNN.

A 32 éves híresség a felfoghatatlan vagyonát részben színésznői és énekesnői pályafutásának köszönheti, de legnagyobb részben a Rare Beauty nevű szépségápolási cikkeket árusító cégének, amelyet öt éve alapított.

Selena Gomez a 77. cannes-i filmfesztiválon a dél-franciaországi Cannes-ban 2024. május 19-én (Fotó: Valery HACHE / AFP)

Ezen kívül bevételei vannak a Wondermind nevű mentális egészségügyi platformból, ingatlanokból és a közösségi médiában posztolt fizetett posztokból.

Neki van a harmadik legtöbb, 424 millió követője az Instagramon, – ezt csak a két sztárfocista, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi tudta túlszárnyalni 638 milliós és 504 milliós oldallal. Gomez így óriási összegű együttműködési szerződéseket köthet, a Pumával például 30 millió dolláros megállapodást írt alá.

Az egykori gyereksztár szép summát tesz zsebre a Hulu Gyilkos a házban című sorozata révén is. A Bloomberg szerint 6 millió dollárt keres évadonként, valamint további pénzt kap a zenei jogdíjakból.

Exit mobile version