Tóth Gabi az exével párbajozott a Sztárban Sztár All Starsban

nlc | 2024. Szeptember 08.
Nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy egymás ellen versenyeznek.

Szombat este elstartolt a Sztárban Sztár All Stars első élő show-ja, a „Párbajok éjszakája”, amiben a lenyűgöző új külsővel hódító Tóth Gabinak rögtön a műsor elején exével, Trap kapitánnyal kellett párbajoznia. A Blikk beszámolójából kiderült, a két előadó nagyon megdöbbent, mikor kiderült, hogy egymás ellen kell majd versenyezniük.
 
A párbaj során Tóth Gabi Anastacia bőrébe bújt egy dal erejéig, ezzel pedig elvarázsolta a zsűrit. Liptai Claudia azért méltatta Gabit, mert az átalakulások mestere, míg Stohl András úgy látta, Tóth Gabi végre igazán felszabadulhatott picit, mert ezalatt a 3 perc alatt ő most nem Gabi, hanem Anastacia volt.

A zsűri a szívbetegséggel küzdő Molnár Tiborral, vagyis Trap kapitánnyal szigorúbb volt, miután az első adásban Szécsi Pálként lépett a színpadra. Tilla kínai ügynököt látott Trap figurájába, Liptai Claudia hiányolta a finomságot Trap ábrázolásából, Stohlt pedig már az első néhány sornál elvesztette.
 
Nem Trap kapitány volt az egyetlen, aki már az első élő show végén távozni kényszerült: a párbajt elvesztők közül Kiss Ernő Zsolt, Keresztes Ildikó  és Opitz Barbi is az első részben távozott.

Exit mobile version