10 szérum ereje egy termékben!

hirdetés | 2024. Szeptember 09.
A NUXE különleges termékei 1991 óta számtalan nő életét tették szebbé és könnyebbé. Az Aliza Jabès által megálmodott márka egyediségének a titka az, hogy a kozmetológiában ritkán használt növényekből nyerik ki a legértékesebb összetevőket. A NUXE márka termékei azon nők számára készülnek, akik ösztönösen tudják, hogy mi a legjobb a számukra.


2021-ben debütált a márka legújabb kutatásainak csúcsterméke, a NUXE Super Serum [10], amelynek használatától a bőrünk úgy viselkedik, mintha 10 évvel fiatalabb lenne, 10 szérum hatását ajándékozza a bőrünknek, így 10 különböző bőrproblémára kínál megoldást!

A NUXE termékekre jellemzően, a szérum is növényi olajak különleges „erejét” használja az anti-aging elleni harchoz. Simítja a ráncokat, feszesíti és feltölti a bőrt, halványítja a sötét foltokat, fokozza a ragyogást, csökkenti a pórusokat, valamint hidratál, táplál, helyreállít és megvédi a bőrt a külső hatásoktól.

Egyedi hialuronsavval és niacinamid bázissal gazdagított formulája többezer frakcionált növényi olajat tartalmazó mikrogömböcskét foglal magában, melyek szétolvadnak az arcon és a bőr mélyére hatolva fejtik ki hatásukat. A kétfázisú textúra élménnyé teszi a bőrápolást, amelyet a termék finom illata, csak még kellemesebbé varázsol.

A NUXE Super Serum [10] összetevőinek kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a NUXE teljes ránctalanító termékcsaládjához. Ennek köszönhetően bármely korosztály számára készült anti-aging termék használata mellett is fokozhatjuk a szérummal az öregedés elleni harcot. Klinikailag igazolt, hogy a szérum erősíti a NUXE Nuxuriance Ultra Alfa 3[R] kivonatot* tartalmazó nappali krém hatékonyságát**, így a bőr azonnal simább és teltebb lesz, míg rendszeres használat mellett a ráncok is láthatóan csökkennek. Az Alfa 3[R] kivonat a retinol természetes alternatívája, mely hatékonyságát még az érzékeny bőrűek is élvezhetik!

A NUXE Nuxuriance Ultra revitalizálja, megújítja és kisimítja a bőrt. Rendszeres használatával nemcsak fiatalosabbá, de tónusosabbá is válik az arcbőrünk. A Nuxuriance Ultra termékcsalád élvonalbeli innovációval feszegeti az öregedésgátlás határait. A formulák középpontjában az új ALFA [3R] TECHNOLÓGIA, az öregedésgátló hatóanyagok erőteljes triója áll -Franciaországban biogazdálkodási módszerekkel termesztett lucernamag kivonata, – természetes hialuronsav – oleo-eco extrakcióval nyert sásliliom kivonat áll.

A NUXE két egyedi élvonalbeli innovációját ötvözd az öregedésgátlás érdekében.

A frakcionált növényi olajok 100% -ban természetes mikrofluidkapszulázása teszi egyedivé a szérumot, míg az ALFA [3R] technológia az alapja a Nuxuriance Ultra termékcsaládnak.

Mindennapi szépségrutinunkba beépítve felfedezhetjük a tökéletes ránctalanító duót!

A számos hazai és nemzetközi díjat is elnyert NUXE Super Serum [10] és Nuxuriance Ultra termékcsalád elérhető a NUXE termékeket árusító patikákban és online is!

*Alfa 3[R] kivonat: lucerna mag kivonat + hialuronsav + sásliliom kivonat.
**In vitro és in vivo tesztek alapján
Exit mobile version