A Kísértés: ismét felvillant a piros lámpa

N.O. | 2024. Szeptember 09.
Újra felvillant a Kísértés Gömbje: valaki rosszban sántikál!

Úgy fest, A Kísértés szereplői nem lassítanak, sőt: egyre többen lépek át a képzeleti vörös vonalat, ugyanis újra felvillant a piros lámpa, ami azt jelenti, valaki megint rosszban sántikál a szereplők közül.

(Fotó: A Kísértés/TV2 videó)

Hogy ki az, aki túl messzire ment? Annak kilétét egyelőre nem tudni.

Az első megcsalást Gergő követtel el, aki először üvegezés közben adott két szájra puszit a Cynthiának, majd a medencénél folytatták a csókolózást. 

Ami velem és Cynthivel történt, az gáz, azt nem tudom visszacsinálni, ráadásul szeretném, ha folytatódna. Annyira szép volt vele, hogy szar alaknak kéne magamat érezni, de közben meg tök jól éreztem magam egész nap, és nem tudom magam szar alaknak érezni. Viselkedhettem volna kitartóbban, mondhattam volna sokkal könnyebben azt, hogy nem; nem ment

-mondta Gergő, aki szerint nem lehetett a kanosságára fogni a történteket, ugyanis két napig csak a lány szemébe nézett, így nem a legnemesebb szerve vezérelte a cselekedeteit. Gergő párja, Linda, természetesen nem reagált túl jól a történtekre, a videókat látva úgy döntött, szakít csalfa párjával.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban jelentette be, hogy a nagyszabású, párkapcsolati reality műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája nem más lesz, mint Kasza Tibi

Exit mobile version