Sztárbox: ezért léptették le Németh Kristófot a második negyedben

F.C. | 2024. Szeptember 09.
Hamar véget ér a Barátok közt egykori színészének a bokszmeccse.

A Sztárbox 2024-es évadának második adásában a nehézsúlyú kategóriában Németh Kristóf és Lmen Prala csapott össze. A 49 éves színész és a 20 évvel fiatalabb rapper alig 5 percet töltött együtt a ringben. Németh Kristófra egyszer rászámolt a mérkőzésvezető, majd mivel a küzdelem továbbra is meglehetősen egyoldalúan folytatódott, inkább beszüntette az összecsapást.

“Ezen az estén nem leszel barátok közt!” – üzente a meccs előtt az ellenfelének Németh Kristóf – Fotó: Sajtóklub

A vezetőbíró a második menet közepén leintette a meccset, mivel Prala fölénye egyértelművé vált, a színész már alig tudott ellenállni a rapper támadásainak. A mérkőzésvezető úgy ítélte meg, hogy a további küzdelem veszélyes lett volna Németh Kristóf számára, ezért – számolás nélkül – leléptette a színészt.

Az összecsapás így Lmen Prala döntő fölényével, technikai KO-győzelmével ért véget.

Lmen Prala ütőereje döntőnek bizonyult Németh Kristóf ellen – Fotó: Sajtóklub

Németh Kristóf a meccs után azt nyilatkozta, hogy nem értette, miért léptették le másfél menet után, de elfogadja a bíró döntését. “Én még most sem tudom. Szeretném majd visszanézni, mert számomra váratlan volt, hogy így lett vége. Még nagyon küzdöttem volna még. Ügyes volt, gyors volt, pontos volt. Én is igyekeztem megtenni a magamét. (…) Nekem villanásszerű volt ez a másfél menet, amit velünk történt, és én még mindig abban a káprázatban vagyok, hogy ennek vége. Nem éreztem azt, hogy problémám lenne, de természetesen a legnagyobb tisztelettel fogadom el a vezetőbíró döntését” – mondta.

Exit mobile version