Csók csattant a Sztárban Sztár All Stars színpadán: Lékai-Kiss Ramóna lekapta Sári Évit

F.C. | 2024. Szeptember 09.
Pikáns jelenet zajlott a TV2 stúdiójában.

A Sztárban Sztár All Stars vasárnap esti adásában fény derült Lékai-Kiss Ramóna és Sári Évi közös múltjára, sőt egy csók is elcsattant köztük.

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban Sztár All Stars zsűrijében – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő a rockfenegyerek, Axl Rose bőrébe bújva tombolt a színpadon. Lékai-Kiss Ramóna a produkció értékelésénél elszólta magát Sári Évivel kapcsolatban. Mint kiderült, korábban egy öltözőn osztoztak és mindig „együtt huncutkodtak”.

Egy öltözőnk volt a Madách Színházban és mindig együtt huncutkodtunk” – árulta el a Sztárban Sztár All Stars zsűritagja. Ezt hallva az ítésztársai szeme elkerekedett, és további részleteket kértek tőle.

“Egy pillanatra állítsuk meg az adást!” – vágott közbe Liptai Claudia, de Tilla is kíváncsiskodott. “Mindent mesélj el! – kérte a műsorvezető, hozzátéve: “Ezt úgy kell elképzelni, ahogy mi a Bandival Ázsiában voltunk?” Utalt Tilla a Stohl Andrással való Ázsia Expressz-beli kalandjaira.

Lékai-Kiss Ramóna azonban további részleteket nem osztott meg a közös múltjukról, viszont felrohant a színpadra és lekapta Sári Évit, mert – elmondása szerint – mindig is szerette volna tudni, milyen lehet Axl Rose-zal csókolózni. Így elcsattant köztük egy csók. Igaz, csak egy színpadi csók: Lékai-Kiss Ramóna ugyanis a kezével eltakarta az énekesnő száját, így csókolta meg.

Mutatjuk:

Sári Évi amúgy nem jutott tovább, neki is búcsúznia kellett a Sztárban Sztár jubileumi adásában, akárcsak Cserpes Laurának, Völgyesi Gabinak és Puskás-Dallos Boginak.

Exit mobile version