Eltérítették a Kabát FC buszait

N.O. | 2024. Szeptember 10.
Kiborulások, 40 fokban sétálás és végeláthatatlan viták után a csapat végül felülhetett két buszra, amivel elindultak a reptérre, de az út nem lett zökkenőmentes!

Viták hada után a csapat végül felülhetett két buszra, amivel elindultak a reptérre. Azt viszont útközben senki sem vette észre, hogy rossz irányba kanyarodtak. Tirana helyett egy teljesen más városban találták magukat, ahol Edi és testőre várt rájuk, itt pedig ismét felütötte a fejét a feszültség.

(Fotó: Kabát FC/videó)

Edi szerette volna, ha mégsem megy el a csapat, ezért a buszból elkezdte kipakoltatni a bőröndöket, ami a csapatnak és azok hozzátartozóinak természetesen nem nyerte el a tetszését. Kabát Peti pedig nem áll a helyzet magaslatán.

“Az egész stáb besokallt, nem bíznak benned, Edi. Megyünk haza”

 

 – mondta Kabát Peti, de ezzel Edi-t nem győzte meg.

“Ez az Edi-s dolog engem már baromira bosszant. Megmondom őszintén. Teljesen kivagyok tőle, egy szavát nem hiszem el. Nem tudom, Petinek még próbálok hinni, de Edinek egy szavát nem hiszem el. Semmit nem intéz. Most is azt mondta, intéztem nektek szállást, mert a gyerekeknek nem volt jó a mosdó. Nem intéztél szállást barátom, én intéztem a szállást Erikával” – fakadt ki Remili Saci.

Exit mobile version