Geszti Péter Szikora Robiról: „Nekem fontosabbak a kötelékeink, mint a falak”

N.O. | 2024. Szeptember 11.
Az Adom a napom legújabb epizódjának vendége Szikora Róbert, akivel Geszti Péter mindig nagyon szívesen leül egy beszélgetésre.

Szerdán is izgalmas vendéggel várja a nézőket az Adom a napom legújabb adása, ugyanis nem más, mint Szikora Róbert adja egy napját a stream nézőinek, majd beszélget az este folyamán Geszti Péterrel.

(Fotó: VIASAT3)

“Mai vendégem igazi popsztár. Nagyon kedveljük egymást, és mindig örülök, ha dumálunk, pedig legalább annyi minden választhatna el bennünket, mint ami összeköt. De nekem fontosabbak a kötelékeink, mint a falak, és a zenében mindannyian egymásra találhatunk. Istenem, mekkora nótái vannak, egyiket-másikat nem bánnám, ha én írtam volna! Elkértem a napját, és azt mondta, eljön, mert én hívtam. Nagy öröm és mondjuk ki, megtiszteltetés is, hogy vele beszélgethetek ezen a hűvös őszi szerdán.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját szerdán Szikora Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version