Elfajult Kabát Peti bulija: tetovált és az asztalon táncolt

F.C. | 2024. Szeptember 11.
Nem hagyhatta el Albániát a Kabát FC elnöke, így megpróbálta kihozni az ottlétből a maximumot.

Annak ellenére, hogy Kabát Peti egész csapata kollektíven úgy döntött, hogy hazautaznak, esélyük sem volt erre, mert az albán “barátja”, Edi nem engedte. Félrehívta a Kabát FC elnökét és közölte vele, hogy a meccsnek meg kell történnie. Kabát Peti ellenkezésére pedig csak annyit mondott: “Ne akarjon magának egy ellenséget!” Azaz burkoltan megfenyegette a klubelnököt.

“Azt éreztem Edin, hogy engem megfenyeget. Egész életemben nem nagyon fenyegettek engem. Elgondolkoztam: nem otthon vagyok, Albániában vagyok. Nem akarok itt hepajkodni, úgyhogy utána visszavettem a lendületből” – mondta el a kamerák előtt.

Kénytelen volt mindenki elfogadni, hogy – akár tetszik, akár nem – maradniuk kell Albániában. A szállások elfoglalása után viszont Kabát Peti egy meglepetésbulival készült a csapatnak, amivel az volt a célja, hogy a szakmai stáb és a focisták egymásra találjanak.

A bulizás annyira jól sikerült, hogy többen már a földön csúszkálva táncpárbajoztak. Sőt a mulatozás annyira elfajult, hogy Kabát Peti már tetovált és az asztalon táncolt.

“Most már szerintem ott tartunk, hogy be kéne fejezni a bulit, szépen el kéne menni pihenni, és gondolkodni a holnapon, de ahogy nézem Kabátot, nehéz lesz őt elindítani hazafelé. Nem tudom, ki fogja zárni a bulit, de sanszos, hogy Kabát lesz az utolsó” – jegyezte meg a kamerák előtt a klubelnök egyik segítője és barátja, Sebők Vili. Dusan Vasiljevic is hasonló véleményen volt: “Szerintem eljött a pillanat, amikor haza kell mennem, mert ilyenkor Belgrádban elkezdenek lövöldözni a levegőbe”.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version