Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv élőben reagáltak a házasságuk válságára

nlc | 2024. Szeptember 12.
Ma délután 2-kor, élő adásban tisztázta Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, hogy pontosan mi a helyzet az állítólagosan válságba jutott házasságukkal.

A mai napon jelent meg a Story magazin legújabb száma, annak címlapján Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv válságba került házasságával. A ketrecharcos arról beszélt, hogy úgy indultak neki a műsornak, hogy ez lesz életük legnagyobb kalandja. Azonban másképp alakult a dolog, és napok óta mosolyszünet van közöttük a feleségével, erre 16 éves kapcsolatuk alatt nem volt példa.

Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták a bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Bár én nem nézem a műsort, Zsuzsi sajnos követi az adásokat és olvassa a hozzászólásokat. Azután pedig megbeszéli az anyukájával a látottakat, amivel folyamatosan csak hergeli magát” – árulta el.

A dolog felkavarta a bulvársajtó állóvizét is, ezért a pár úgy döntött, hogy élő Instagram videóban reagál a leírtakra.

Kezdjük már Muci, alig bírok magammal” – hangzott el délután 2-kor, aztán megmutatták a magazin címlapját is, amit Guszti annyival kommentált, hogy „először azt gondoltam, hogy csak össze van ollózva és valami troll csinálta.

A pár elmondta, hogy 16 év után mindenhol van, hogy elhangzik egy hangos szó, egy veszekedés. Guszti elismerte, volt, hogy az Ázsia Expressz idején felemelte a hangját, rosszul kezelte a helyzetet, azt is bevallotta, hogy az indulatkezeléssel foglalkoznia kell a jövőben.

Viszont azt is elmondták, közös egyetértésben, hogy „köszönik, de nincs probléma a kapcsolatukkal” – és megkérték a médiumokat, hogy ne állítsanak valótlant, és ne kérdőjelezzék meg az ő házasságukat és szerelmüket.

Exit mobile version