Megyeri Csilla reagált a hűtlenségével kapcsolatos vádakra

D. A. | 2024. Szeptember 12.
A műsorvezető úgy gondolta, hogy a sok pletyka miatt, ami a szakítását és az eljegyzése felbontását övezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Megyeri Csilla és párja, Nagy Zsolt augusztusban jelentették be a hírt, miszerint 11 év után elválnak útjaik. Akkor úgy fogalmaztak, hogy „próbálták megjavítani a kapcsolatukat Zsolttal”, akivel sokszor a legnehezebb pillanatokban voltak egymás szövetségesei, de „egy ideje be kellett látnunk, hogy elfáradt a kapcsolatuk.”

A szakítás kapcsán sokan tudni vélték, hogy a műsorvezető az egykori sztárboxos edzőjével jött össze, sőt, olyan pletyka is felmerült,  miszerint még menyasszonyként gabalyodott össze a férfival. Épp ezért most Csilla a Story-ban tisztázta a hűtlenségével kapcsolatos vádakat.

A mi párkapcsolatunkba nem egy harmadik fél rondított bele, sokkal korábban kezdődtek a problémák. És nem is akkor ért véget, amikor a szakítós posztjaink kikerültek. A szakításunkat ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki halálos beteg: a szeretteiben már életében elindul a gyász, és bár nagyon fáj, és nehéz feldolgozni, a vége valahol megkönnyebbülés mindenkinek. Szóval ez nem egy hirtelen dolog volt, és Nicola csak később került a képbe.

Csilla elárulta, hogy Zsoltival a szakítás ellenére is jóban maradtak, de a magazinban arról is mesélt, hogy Nicolával sok bennük a közös.

Ő egy idős lélek, aki rettentően intelligens, és ez nagyon vonzó a számomra. Ahogy az is, hogy domináns, hogy perfektül beszél olaszul, és hogy sok a közös bennünk. Imádjuk a sportokat, főleg a bokszot, és a mentalitásunk is hasonló.

További részletek a ma megjelent Story Magazinban

Exit mobile version