Mélypontra került Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv házassága

D. A. | 2024. Szeptember 12.
A sztárpár úgy indult neki az Ázsia Expressznek, hogy ez lesz életük legnagyobb kalandja, azonban úgy tűnik, nem így alakult.

 

Mióta elindult az Ázsia Expressz új évada, szinte folyamatos a súrlódás Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv között. Az egykori szépségkirálynő és férje az előző adásban azon szólalkoztak össze, hogy Zsuzsi több autóst is megkérdezett, hogy tudjanak a feladatukkal haladni, ami Guszti szerint felesleges volt. De mindenki emlékszik az ominózus esetre, amikor a ketrecharcos olyan csúnyán förmedt rá a feleségére az egyik feladat teljesítése közben, hogy egy egész ország haragját vonta vele magára.

A házaspár úgy indult neki a műsornak, hogy ez lesz életük legnagyobb kalandja, csakhogy a mostoha körülmények és a folyamatos feszített tempó miatt teljesen más irányt vett a dolog. Napok óta elég hűvös a légkör náluk.

Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták a bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Bár én nem nézem a műsort, Zsuzsi sajnos követi az adásokat és olvassa a hozzászólásokat. Azután pedig megbeszéli az anyukájával a látottakat, amivel folyamatosan csak hergeli magát” – mondta el a férfi a Story-nak.

Hozzátette, hogy a 16 év alatt, amióta együtt vannak, sosem volt még ilyen hosszú mosolyszünet közöttük.

Azt nem mondom, hogy térdig gázolunk a haragban, de tény, hogy egyelőre nem túl jó itthon a légkör.

A magazinnak azt is elmondta, hogyha tudta volna, hogy ez a műsor mivel jár, nem vállalta volna a szereplést.

Exit mobile version