Krausz Gábort azzal gyanúsították meg, hogy hazudik – a séf reagált a vádakra

Sz.Cs. | 2024. Szeptember 13.
Krausz Gábort az Ázsia Expressz csütörtök esti adása után azzal gyanúsították meg a nézők, hogy nem mond igazat. A séf reagált a vádakra.

Az Ázsia Expressz csütörtök esti adásában ismét összeszólalkozott Krausz Gábor, Sáfrány Emese és Béres Anett. A konfliktust az váltotta ki, hogy a közös vacsora során Anett rákérdezett arra, hogy miért őket hátráltatták a játék során. Krausz Gábor állítása szerint a páros nem játssza szépen a játékot, mivel a stoppoláskor Emeséék fellökték őket. 

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

A séfet nem sokkal később a nézők azzal gyanúsították, hogy nem mond igazat, mivel az adásba egy olyan jelenetet vágtak be, amin csak annyi látszik, hogy Sáfrány Emese és Béres Anett elfutnak Krauszék mellett. Krausz Gábor éppen ezért a történtekre reagálva egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban fejtette ki véleményét. 

Nyers vagyok? Igen. Hisztis vagyok? Igen. Paraszt tudok lenni? Igen. Egyenes vagyok? Igen. Hazudok? Soha

– írta a séf, majd így folytatta: 

„Nyilván más videót játszottak be és nem azt amiről én beszéltem. Hülye lennék kitalálni ilyet. Együtt tudok élni ezzel. Emesével és Anettel nincs bajom azóta sem és elismerem, hogy ügyesek” – összegezte Krausz Gábor, majd hozzátette, miszerint ez csak egy TV-műsor, így nem kell mindent véresen komolyan venni. 

Exit mobile version