Ázsia Expressz: színre lép L.L. Junior és párja, 2 héttel később csatlakoztak a versenyző párosokhoz

F.C. | 2024. Szeptember 16.
Bekapcsolódnak a játékba.

Az Ázsia Expressz mai adásában színre lép L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka – derült ki a kaland-reality legutóbbi adása végén közzétett pár perces előzetesből. 

Cserpes Lauráék távozásával ugyan 6 párosra fogyatkozott a mezőny, ám csak ideig-óráig, ugyanis egy új versenyzőpáros érkezését jelentette be Ördög Nóra a harmadik hét elején, így újra 7 páros küzd egymással.

“Ez a 3. szakasz mindig nagyon érdekes, ilyenkor szoktuk egy kicsit megkavarni az állóvizet. Ez idén sincsen másképpen. Egy új páros érkezik hozzátok” – vezette fel a többieknek a műsorvezető, miközben egy tuk-tuk “futott be” a 6 páros elé, a járműből pedig L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka szállt ki. Ők 2 héttel később csatlakoznak a mezőnyhöz.

“Komoly?” – esett le Krausz Gábor álla. “Nem hiszem el!” – döbbent le Zsigmond Angi.

Ördög Nóra gyorsan kifaggatta az újdonsült versenyző-párost: “Fel vagytok készülve erre?” – kérdezte, mire a rapper akkori, 18 évvel fiatalabb kedvese bátortalanul a következőket mondta: “Szerintem nem”. L.L. Junior azonban pozitívabban állt a kérdéshez: “Nagyon várjuk! Figyelj, ha Tilláék kibírják, meg a Buci! Szerintem ez egy óriási élmény.”

Tilla erre nevetve megjegyezte a rappernek, hogy legalább 10 kilóval könnyebben tud majd hazamenni, mire Junior: “Ezért jöttem”.

Az előzetesben az is látható, hogy az új páros nagy elánnal veti bele magát a feladatokba.

Exit mobile version