Cselhez folyamodott L.L. Junior és párja az Ázsia Expresszben

F.C. | 2024. Szeptember 17.
Trükkel akartak időt spórolni stoppoláskor.

L.L. Juniorral és párjával, Dárdai Blankával folytatódott az Ázsia Expressz legutóbbi adása. Mint azt megírtuk, a kaland-reality 3. hetében – egy nem várt fordulattal – ők is csatlakoztak a versenyző párosokhoz

L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka – Fotó: Sajtószoba

A hétfői adás végén közzétette előzetesből kiderül, az újdonsült páros cselhez folyamodott a stoppolát illetően. Otthonról egy-egy jelmezt hoztak magukkal, és beöltöztek papnak, valamint apácának, abban bízva, hogy ezekben a ruhákban könnyebben megállnak nekik autók.

“Az év idiótájának érzem magam” – fakadt ki párjának az apácajelmezbe öltözött Blanka – miközben az út szélén álldogált – a keddi rész előzetesében.

“Ti meg mit csináltok?” – kérdezett rá Béres Anett, amikor Sáfrány Emesével elhaladtak mellettük. Ekkor derült fény L.L. Juniorék turpisságára.

“Ebben az országban kiváltságai vannak a papoknak és az apácáknak” – magyarázta öltözetüket Blanka. 

“Eddig nem úgy tűnik, hogy bejött” – jegyezte meg Anett, látva, hogy Blankáék még mindig az út szélén állnak autóra várva.

“Csak most vettük át” – jegyezte meg Blanka.

“Kajak beöltöztetek? Sok sikert!” – mondta nekik Sáfrány Emese, ahogy elhaladt L.L. Juniorék mellett.

Amúgy már a hétfői adásban sejteni lehetett, hogy készül valamire az újdonsült páros: amikor átvették az Ázsia Expresszes hátizsákjukat és pakoltak át abba a bőröndjeikből, Dárdai Blanka – miközben szortírozta, mit vigyenek magukkal az otthonról hozott dolgaikból – átnyújtott egy összehajtott ruhát L.L. Juniornak, mondván: “Itt a jelmezed!”

Exit mobile version