Ráhívták a rendőrséget Kabát Petiékre

F.C. | 2024. Szeptember 17.
Elfajult a focisták buliját követő afterparty.

Kabát Peti pár edzővel és játékossal annyira belelendült a bulizásba az albániai edzőtáborozás során, hogy egy házibuliba is elmentek egy albán sráccal. Nem kellett volna…

“A beach-buli annyira magával ragadta a társaságot, és volt ott egy Kiki nevű helyi, albán srác, aki egyszer csak a semmiből elinvitált minket egy házipartira. Mi meg már annyi ökörséget csináltunk itt Albániában, hogy azt gondoltuk, ez már csak egy grátisz dolog lesz, így természetesen elfogadtuk” – mesélte a kamerák előtt a Kabát Peti stábjában dolgozó exfocista, Simon Attila a Kabát FC reality-ben.

A reggeli nehézkes ébredés után viszont kiderült: eltűnt az esti “házigazdájuk”, és valójában egy olyan házban buliztak, ahová egyszerűen csak betörtek. Az őrjöngő tulajdonosok – akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy ki az a Kiki – zavarták el a másnapos Kabát Petiéket, miközben a rendőröket tárcsázták. “A rendőrség már úton van, takaródjatok!” – kergették el őket.

“Nagyon meleg volt a pite, mert nem a Kiki jött be az ajtón. Két idegen volt. Menet közben rájöttünk, hogy ők a tulajdonosok. Menekülni kellett, mert a rendőrséget is ránk akarták hívni. Amennyire tudtunk, amennyire gyorsan, innen tűnés!” – elevenítette fel a történteket a kamerák előtt a Kabát FC egyik edzője, Remili Moha.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version