Náray Erika testvérével való kapcsolatáról vallott

N.O. | 2024. Szeptember 17.
Geszti Péter kedden Náray Erikával beszélget, akinek egy napját kísérhetjük végig az Adom a napom legújabb epizódjában.

Náray Erika ritkán látott testvérét is megmutatja az Adom a napom nézőinek. Kapcsolatukról meséltek a kamerák előtt. Többek között az is kiderült, hogy mindig jóban voltak, remek testvérek, 7 év van közöttük, és amikor tehetik, igyekszenek minőségi időt együtt tölteni.

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Sosem elég, amit egy testvérrel lehet tölteni, nyilván. Mindkettőnknek nagyon megy az élet. Most, ahogy idősödünk, mindketten érezzük, hogy át kell tenni a hangsúlyt, hogy töltsünk együtt minőségi időt, ne csak ez a szaladgálás, most már azt mondom, egy picivel többet, de sosem eleget”

 

– mondta Náray Erika testvére. A színésznő annyit tett hozzá, hogy testvére nagyon idegesítő volt kiskorában, csak lenézően nézte a világot, amikor pedig ő tolta a babakocsit, megérezte, és sírni kezdett.

 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a keddi napját Náray Erika, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version