Tillát lelkileg megroppantotta az Ázsia Expressz

N.O. | 2024. Szeptember 17.
A Meglepetés magazinnak adott interjút Till Attila, ahol többek között elmondta, mi viselte meg az Ázsia Expressz forgatása alatt.

Az Ázsia Expressz legújabb évada a Fülöp-szigeteken forgott. Tilla Attila Stohl Andrással együtt vetette bele magát a versenybe, aki most a Meglepetés magazinnak adott interjújában elmesélte, mi viselte meg őt lelkileg a legjobban.

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

Manilában megrázó volt látni, hogy rengeteg család az utcán él. Szívfacsaró volt, amikor az éjszaka közepén egy tízéves kislány ételt kért tőlem. Ilyen szinten még nem találtam szembe magam a szegénységgel

– mondta Tilla, aki hozzátette, hogy családja hiánya is nagyon fájó pont volt neki, mert ilyen messze még nem volt tőlük.

Till Attila nemrég, az Adom a napom műsorában részletesen beszélt Geszti Péternek az alkohollal való küzdelméről is.

„Ezt nem választod teljesen szerintem. Illetve ez egy óriási téma, hogy magadat teszed-e alkoholistává, függővé, bármivé, vagy a világ, a családi körülmények, a genetika, a sors tesz azzá. Ezen hosszan el lehet gondolkozni” – mondta Tilla, aki végül arra a következtetésre jutott, hogy talán mindegyik körülményből kell egy kicsi, hogy az ember függővé váljon. 

Exit mobile version