Marics Peti kitálalt a Megasztár zsűriről: „Ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni”

N.O. | 2024. Szeptember 18.
Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Caramel és Marsalkó Dávid mellett Marics Peti is tagja a Megasztár zsűrijének.

Vasárnap elstartol a Megasztár új évada, Marics Peti pedig elárulta, milyen kapcsolat alakult ki közte és zsűritársai, Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Caramel és Marsalkó Dávid között.

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Az énekes szerint kiemelkedően jó a felhozatal a tehetségeket illetően, és már számos versenyzőt a szívébe zárt. Emiatt azonban többször is nehéz döntéseket kellett meghoznia – írja a Blikk.

“Piszok erős a mezőny. Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet. Alapvetően nem félek a konfrontációtól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból. Az életben is ilyen vagyok: ha azt érzem, valami nem korrekt, igazságtalan vagy nagyon szembemegy a látásmódommal, azt mindenképp jelzem. De ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni”

 

mondta Marics Peti, aki nemrég színészként is kipróbálta magát. A Törőcsik Franciska, Ember Márk és Marics Peti főszereplésével készülő új magyar romkom, amely a Hogyan tudnék élni nélküled? címet kapta december 12-től játsszák majd a mozik. A film pedig Demjén Ferenc slágerei köré épül. 

“Nem az első alkalom volt, hogy színészkedtem, de nagyon élveztem. Biztos, hogy később is feltűnök majd valahol színészként, de attól azért nem kell félni, hogy lecserélném a mikrofont. A zene annyira a szívünkhöz nőtt, az életünk része, hogy erről nem tudnánk Milánnal lemondani” – mondta korábban Marics.

Exit mobile version