Szikora Robi elárulta, volt-e valaha hűtlen

N.O. | 2024. Szeptember 18.
Szikora Róbert néhány hónapja töltötte be a 70. születésnapját, másrészt idén aranylakodalomra készülhet, ugyanis 50 éve házas.

Szikora Róbert idén ünnepelte 70. születésnapját, emellett pedig 50 éve él boldog házasságában párjával, Zsuzsával. Az énekes a BEST magazinnak elárulta, volt-e valaha hűtlen feleségéhez:

„Soha nem csábultam el, mert a hűség döntés kérdése. Az a jogod természetesen megvan, hogy ha megtetszik egy lány, akkor azt megjegyzed, de ennél tovább nem szabad menni”

– magyarázta az R-GO frontembere, akinek feleségéről, Zsuzsáról keveset, szinte csak annyit lehet tudni, óvónőként dolgozik és férje pótolhatatlan támasza jóban-rosszban.

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“A Jóisten nem bízta a véletlenre, mert a szomszéd utcában lakott. Azóta ő az én feleségem, szerelmem,
életem párja. Együtt kezdtük az életünket, és együtt is fogjuk befejezni! Nem is tudnék elszámolni saját magammal, a lelkiismeretemmel, ha felrúgnám a házasságomat. Én abban a korban nőttem fel, amikor még megjavítottak valamit, és nem lecseréltek vagy kidobtak. És ez nemcsak a kávéfőzőre, a rádióra, a tévére igaz, hanem a kapcsolatokra is. A szerelem egy idő után átalakul, de ha mindketten eleget teszünk a házasságunkért, akkor bizony vissza-visszaköszönnek a nagy érzelmek” – mondta az énekes, aki nemrég az Adom a napom vendége is volt.

A teljes interjút a BEST magazin eheti számában olvashatjátok:

Exit mobile version